فکرهای بکر
 
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

چای رو میشه با چند مدل چای ترکیب کرد که از لحاظ طعم - عطر و رنگ چای ایده آل بشه.- چای ترجیحا الک شده باشه بهتره.- چای خشک رو که تو قوری میریزیم کمی آب جوش بهش اضافه میکنیم و بعد اون آب رو خالی میکنیم تا غبار و گرد چای جدا بشه.- میشه کمی آب ریخت و چای رو گذاشت دم بکشه که این عمل باعث می شه چای زودتر دم بکشه.- بر روی قوری چای میشه یک دستمال تمیز انداخت تا چای بهتر و سریعتر دم بکشه (که بعد از دم کشیدن باید اونو برداشت ).- میشه به چای جهت عطر دارشدنش هل - گل سرخ - برگ عطر چای که از خانواده ی گیاه شمعدانی هست اضافه نمود.- برای نگهداری چای برای مدت طولانی, بعد از دم کشیدن میشه چای رو از صافی رد کرد و تفاله ی چای رو جدا کرد و چای صاف شده رو برای مدت طولانی با همون کیفیت اولیه نگه داشت.- در صورتی که چای به مرحله ی جوشیدن رسید برای جلوگیری از طعم زمخت چای میشه بهش یک یا دو حبه قند اضافه کرد. زمانی که می خواهیدچای رو در استکان برزید میتوانید در داخل استکان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن دمای چای نشود.

[ ٧ تیر ۱۳٩٢ ] [ ۱:٤٩ ‎ق.ظ ] [ فکرهای بکر ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

سلام به شما دوستان گرامی . این وبلاگ به منظور ایده دادن به شما برای استفاده ای بهینه تر از وسایل اطرافتان و همچنین داشتن ایده هایی نو در نظر گرفته شده. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره و منو از نظرات سازندتون بی بهره نزارین . ممنونم از حضور تک تکه شما دوستان عزیز . تمامی مطالب بازنشر و گردآوری می باشند دوستان عزیز از این به بعد میتوانید مطالب این وبلاگ رو در اینستاگرام به نام پیج fekrhayebekr نیز دنبال کنید
موضوعات وب
آرشيو مطالب
امکانات وب