فکرهای بکر
 
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

روش کار در ادامه مطلب ....


تخم مرغها رو اول آبپز میکنیم تا کاملا سفت بشه بعد از سرد شدن با یک چاقو به آرومی برش های 7و8 دور تا دور سفیده تخم مرغ میزنیم.
سعی کنید زرده تخم مرغ رو سالم در بیارین و بعد با استفاده از یک خلال دندان به هم متصل کنید.
برای نوک جوجه از هویج یا ترب و برای چشم ها از دانه های فلفل سیاه نکوبیده شده استفاده کنید.

[ ۱۳ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ۱٠:٥٦ ‎ق.ظ ] [ فکرهای بکر ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

سلام به شما دوستان گرامی . این وبلاگ به منظور ایده دادن به شما برای استفاده ای بهینه تر از وسایل اطرافتان و همچنین داشتن ایده هایی نو در نظر گرفته شده. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره و منو از نظرات سازندتون بی بهره نزارین . ممنونم از حضور تک تکه شما دوستان عزیز . تمامی مطالب بازنشر و گردآوری می باشند دوستان عزیز از این به بعد میتوانید مطالب این وبلاگ رو در اینستاگرام به نام پیج fekrhayebekr نیز دنبال کنید
موضوعات وب
آرشيو مطالب
امکانات وب