فکرهای بکر
 
لینک دوستان
پيوندهای روزانه

ادامه مطلب را دنبال کنید ....


در ابتدا پرتقال ها را از وسط به دو نیم کنید. گوشت آنها را خالی کنید و نیمه های پرتقال را بر روی لیوان یا در قالب های شیرینی پزی قرار دهید تا هنگام ریختن ژله کج نشوند.

سپس مایه ژله را در قالبهای پرتقالی میریزیم ودر یخچال قرار میدهیم.در نهایت آنهارا برش زده و برای پذیرایی آماده میکنیم.

به نظر من روشی زیبا برای پذیرایی از مهمان هاست حتما امتحان کنید.

[ ۱۳ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ٤:٥۱ ‎ب.ظ ] [ فکرهای بکر ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

سلام به شما دوستان گرامی . این وبلاگ به منظور ایده دادن به شما برای استفاده ای بهینه تر از وسایل اطرافتان و همچنین داشتن ایده هایی نو در نظر گرفته شده. امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره و منو از نظرات سازندتون بی بهره نزارین . ممنونم از حضور تک تکه شما دوستان عزیز . تمامی مطالب بازنشر و گردآوری می باشند دوستان عزیز از این به بعد میتوانید مطالب این وبلاگ رو در اینستاگرام به نام پیج fekrhayebekr نیز دنبال کنید
موضوعات وب
آرشيو مطالب
امکانات وب